YTread Logo
YTread Logo

Film Theory: Can the Joker Save DC Films? (Suicide Squad Pt. 2)

Film Theory: Can the Joker Save DC Films? (Suicide Squad Pt. 2)
Sidste gang i Film Teori Og her har i det. alle tre Jokere passer rent ind i "tre Joker modellen". Men så kommer spørgsmålet Nu hvor Jared Leto spiller Jokeren i Suicide

squad

, er han en ny karakter? Eller hvilken Joker linje ville han fortsætte? MOBIUS STOL! Fortæl mig! Hvem er Jared Leto's Joker Idag! Den spændende konklusion! (INTRO MUSIK) Goddag internet! Velkommen til Film Teori Med et afsnit der vil bruge mere tid på at analysere Jokeren i Suicide

squad

end den tid han var på skærmen i

film

en Seriøst, det var som, "Harley, jeg kommer mod dig i en helikopter." *sshhh-BOOM "Alligevel ikke... ses i næste

film

Men du skal ikke blive snydt af hvor kort tid han er på skærmen Han er nok den vigtigste del af filmen ihvertfald en hel del vigtigere end den hula-dansende troldkvinde, fordi denne forbindelse til tre-Joker teorien efterlader døren HELT åben til nogle STORE åbenbaringer om DC filmuniverset og hvor det er på vej hen.
film theory can the joker save dc films suicide squad pt 2
Sidste gang vi tog et kig på de tre- Joker teori , det faktum, at de tre live-action -versioner af Jokeren fra filmene perfekt svarer til den enorme afslører i DC tegneserier , at der var tre forskellige

joker

e kører amok . Der er Jack Nicholson Joker fra guldalderen , bande-leder - boss massemorder ; Cesar Romero Joker fra sølv alder af tegneserier , en bank - røvende drillepind ; og Heath Ledger Joker fra bronzealderen og moderne tidsalder tegneserier , den psykopatiske agent for kaos . Hvis du ikke har set, at sidste episode , skal du klikke på dette Bat signal og kæmpe krog din vej over til den video.
film theory can the joker save dc films suicide squad pt 2

More Interesting Facts About,

film theory can the joker save dc films suicide squad pt 2...

Men nu tackle vi den fjerde og sidste live-action Joker : Suicide Squad's Jared Leto. Hvordan passer han ind i alt dette ? Tja , det viser sig Jared Leto er ikke en ny Joker over hovedet: Han er bare en ny version til en gammel karakter vi har set før Så spørgsmålet er... Hvilken Joker er han? Vill han være... Joker nummer 1? Joker nummer 2? Eller Joker nummer3? Jared Leto... Den Joker der passer bedst til dig er... Guldalder Jokeren, Jack Nicholson Han er en gangster med en tilbøjelighed til lilla nervøst fløjl, som altid smiler Han elsker lange gåture på stranden og at dance med djævelen i det blege måneskind.
film theory can the joker save dc films suicide squad pt 2
Men hvorfor? Tja, kig på beviserne. Første, de elsker begge vold Nicholson Jokeren og Jared Leto er begge mordere der KAN LIDE at dræbe Vi ser det gang efter gang i Tim Burton's 1989 Batman; Jack Nicholsen der mens jublendeglad Brænder folk ihjel med elektrificeret hånd buzzere , Dansende men han skyder tidligere partnere, han stikker politiske figurere ned ude på gaden med en pen mens bruce wayne vandre omkring på gerningstedet som en idiot. Se nu på Suicide Squad, hvor

joker

en ofte holder et maskingevær, jublende spreder han skud over alt. Igennem filmen, ser vi ham også gentagne gange at spille sind spil med andre kriminelle før enten dræbe dem eller lade dem blive dræbt Det betyder, at vi solidt kan udelukke Cesar Romero Joker fordi han var fra sølv alder , hvor vold og lemlæstelse var alle men hvidkalkede ud af tegneserier.
film theory can the joker save dc films suicide squad pt 2
Han var bare den mærkelige , HELT - SKØRE drillepind der brugte skøre rekvisitter til røve banker. Forfattere af Silver alder tegneserier ønskede specifikt Jokeren til at være mere kreativ, ressourcestærk med hans våben, aldrig ty til traditionelle skydevåben og knive. Og nu ser på Suicide Squad ikoniske kniv arrangement scene Ikke alene afslører Jokerens OCD tendenser og introducere verden til verbal pendant til langsomme klap- HA- HA- HA- Seriøst, den latter er en langsom klappen --men den afslører , at Leto's Joker ikke viser den samme opfindsomhed med hans arsenal . -Gevære, Knive-- --flere geværer, flere knive-- Cesar er ude!
Se, at alle jer fyre var bange for, at jeg ville spolere denne video med miniaturen fra sidste gang. jeg lægger mærke til den slags ting. men, hvad med Heath Ledger's bronzealder Joker? Nå , bare tænke tilbage på den mørke ridder . Ledgers Joker er en enspænder , sindssyg , ude af kontrol, besvare til ingen. Han dukker op og forsvinder tilfældigt, overraskende og ofte går imod banderne, der hyrede ham. Dette passer ikke sammen med Jared Leto Joker - Jeg mener, alvorligt, Suicide Squad s Joker er som Kanye West i Gotham, en social sommerfugl, der byttede sine skodde solbriller til en blinged-ud mund.
Jeg mener, den fyr hænger ud i klubber med hans omgangskreds. Helt ærligt, han har en kæreste SOM, det er værd at nævne, vi ser ham risikere sit liv flere gange for at redde. Han er omgivet af håndlangere, der handler mindre som kumpaner og mere ligesom Bronies! Eller, jeg tror ligesom bros, virkelig. det er første gang, at vi nogensinde ser Jokeren med en omgangskreds - eller er det? Sving ud Jack Nicholson Joker matcher Jared Leto når det kommer til denne lille posse af hans. ligesom Leto, Jack er en forbrydelse chef med en hær af engangs håndlangere på hans - um - bortskaffelse.
Faktisk er både vores bande ledere herskere over organiseret kriminalitet i Gotham. De mobiliserer store bestræbelser på at gøre ting som angreb kunstmuseer eller brydes i bevogtede fængsler. Og vigtig del om alt dette, at disse aktiviteter har bogstaveligt talt intet at gøre med Batman. Faktisk Batman eneste rolle er at komme i vejen for alting. For Heath Ledgers Joker, hans mål altid kun centreret omkring Batman. Det går tilbage til det, vi talte om sidste episode: bronzealderen Joker er helt afhængig af Batman: The Yin til hans Yang; den solrige at dele; den tredje parring der bør være sjovt og kommer ikke til at tænke på lige nu.
Men guldalder Jokerene ikke! Hans forbrydelser og ordninger planlagte Batman er kun en vejspærring til udfylde dem. Så der har du det: Jared Leto s Joker er en genopfindelse af Golden Age OG Joker af tegneserier, den grinende Jack Nicholson spørge gangsteren. Det er blevet blødt bekræftet af Suicide Squad direktør, at han gik ind i Golden Age oprindelser af den karakter, når de beslutter, hvordan Jokeren ville passe ind denne nye film verden. "Men hvad så?" Jeg hører dig sige. "Hvorfor skulle du tvinge mig til at vente på en cliffhanger bare for dette? "Fremragende spørgsmål Stråmand kommentatør, din tålmodighed vil være godt værd, fordi at vide, hvordan Leto passer ind i de tre Joker teorien Har nogle vilde implikation om DCU.
Ser du, en af de største måder DC tegneserie univers adskiller sig fra Marvels er dens vægt på parallel verdener. Konceptet tilladt forfattere den kreative frihed til at udforske alternative versioner af tegn og deres historier uden at modsige den etableret kontinuitet af de vigtigste univers. Den moderne version af denne dato tilbage til 1961, da forfatterne af The Flash forsøgte at finde ud af en måde for Golden Age versioner af tegn til at vises i historier sammen med deres Silver Age modstykker. Således begyndte en historie med titlen, "Flash of Two Worlds," hvori Barry Allen, den moderne Flash, sig til en anden Jorden, uheld vibrerende ved den rigtige hastighed til at blive vist på en anden planet, hvor han møder Jay Garrick, at parallelle Jordens version af Flash.
FL: LI, For lang lyttede ikke, De skabte parallelle Jorde at forsøge at bortforklare de over-komplicerede historier. Fordi at bruge fysiske kosmologi hypoteser vil altid gøre tingene enklere, har jeg ret? Ja, hvem er med mig? Lad ikke mig hængende; high-five lige nu. Vær venlig. VENLIGST ikke forlade mig hængende. jeg har en evig frygt for at blive forladt hængende. PLEASE HIGH-FIVE din skærm lige nu. * Whoo * Tak. Alligevel, antallet og kanocitet af disse alternative universer har begravet i årenes løb på grund af DC politik misbruger eller opgive konceptet på forskellige punkter i sin historie med det antal Jordens vil overalt mellem tooghalvtreds til uendeligt - og fremover.
Jorden ene er mest berømt for at være beboet af Silver Age helte. Earth To påstand til berømmelse er at være det univers, hvor Quebec er en selvstændig nation fra Canada. Åh, og det er også hjemsted for guldalderens version af disse tegn. Og så der ville forlade Jorden Tre som hjemsted til bronzealderen tegn rigtige? HA! Ja, Jeg ønsker. Det ville have gjort denne episode en hel del lettere at skrive. Nej, Three Earth er Baglæns Historie Jord, en verden, hvor Christopher Columbus opdagede Europa i stedet for Amerika og hvor moralen er vendt, fremvisning onde versioner af alle dine foretrukne helte.
Og nej, jeg finder ikke på noget af dette op det er dybest set den DC svarende til Fanfiction Earth. hvis du leder efter bronzealderens helte, de er spredt rundt i forskellige multivers tidslinje, så da vi er specifikt taler om Batman, alles favorit gråsprængt, gnaver-tema detektiv fra "The Dark Knight Returns" kan findes på Jorden 31. Enogtredive, NATURLIGVIS, hvorfor skulle man kigge der? Nå, øh, undskyld, han var på jorden 31, indtil en omarbejdning af universerne gjort jorden 31 hjem til Pirate versioner af disse tegn. Du tror, jeg sjov, men jeg jeg sværger, jeg sværger det hele er sandt.
Det er en meget generel oversigt over, hvordan DC Comics arbejde, men hvad er det at gøre med Jokeren? Nå, DC har ikke været tilfreds med blot forlader parallelt univers koncept udelukkende til siderne i tegneserier. Fra den første episode af Flash tv-serie, har skaberne været antyde eksistensen af DC multivers. "Dimensional barriere bristede, udløsningen ukendte energier ind i vores verden - antistof, mørk energi, x-elementer - ". De er alle teoretisk" " Uh, ja, blobitty fysik volapyk. Partikler. Eureka, vi har fået det. Men så senere at samme episode, nævner en avis en krise og røde himmel.
Begge disse er henvisninger til DC er "krise kometer," måske mest berømte "Krise på unendelige jorde", som altid er disse massive Evente spænder alle af de vigtigste franchises hvor de parallelle Jorde, inkluderet pirat verdener, krydse over til at løse nogle katastrofale trusler. Hvis DC er ved at bygge til en franchise crossover på en skala større end Justice League, ville dette sandsynligvis være den type story they'd try to tackle. And it seems like they're interested. Since that first episode, "The Flash" har bygget meget mere af sine vigtigste plot omkring multiverser, herunder et besøg til Jorden Two.
Season Two, Episode Tretten af "The Flash" var et knudepunkt for crossovers, bekræfter en delt kanon med både Supergirl tv-show og anden DCTV franchise, "Legends of Tomorrow". Nu, i den sidste video, jeg opdraget DC kreative kokke Geoff Johns og hvordan han var en central aktør i den filmiske univers, samt de tre Joker ved at afdække. Nu, i et interview med BuzzFeed, han nævnte også det magiske "M" -ord - multivers. Citat: "Nå," Arrow "og" Flash 'er de samme univers, og vi får en masser af stor historie ud af det - især når vi har episoder, krydse dem over, men det er også, hvor vores superhelt univers lever.
Vi ser på det som multiverset. Vi har vores tv universet og vores film univers, men de alle sameksistere. "Så klart, at grundlaget for en DC multivers eksisterer og er på deres imod, men så har vi Dark Side. Som antydet som en af Batmans feber drømme i "Batman mod Superman," heltene vil snart blive tvunget til at kæmpe mod en skurk hvis signatur er Omega symbol, en af de største onde af DC Tegneserier, og de vigtigste antagonist til Justice League: Dark Side. Så meget tydeligt, vi ved, at denne fyr kommer, men baseret på tegneserier, vi ved også, at han er en skurk, der bare så sker for at krydse multiverser ganske ofte og har været kendt for at dræbe nogle store spillere på nogle af disse versioner af Jorden.
Så betyder det alt, hvad? Nå lad os se på de tre-Joker teori én sidste gang: vi har en guldalder Joker i Suicide Squad og en bronzealderen Joker i den mørke ridder. Vi har en gammel Batman bange for at myrde de seneste DC-film og også en, der er betydeligt mindre murdery i mørke ridder trilogi. Vi har en tegneserier franchisen kendt for krydser sine multiverser og en film division kæmper mod mastodonten af Marvel, blevet offer tid og igen til negative anmeldelser. Så overvejer alt dette, der er en trumfkort på bordet til DC, der gør alt, hvad de skulle gøre.
Det adskiller dem fra Marvel, giver stor fan tjeneste, har potentiale til at nulstille alle deres fejltrin med film lore, leverer en massiv box office, og alle mens du stadig overholde deres komiske rødder: at skabe et parallelt univers crossover; en krise begivenhed. Det er rigtigt! En Christian Bale-Ben Affleck Batman hold at bekæmpe de kombinerede beføjelser mob boss Jared Leto Joker og sindsforvirret kaos bringer af bronzealderens Heath .Ledger tilsvarende. Sure, Marvel har sin Avengers: det er bare den Justice League med forskellige ansigter. Men en inter-serien crossover, hvor flere generationer af skuespillere, der spillede den samme karakter hold op?
Det er den ene ting DC har at Marvel ikke. Golden Age, krydser over med bronzealderen, krydser over med Silver Age, for det stof! Hvem ville ikke elske at se Christopher Reeve, film mest ikoniske Superman, mindes med manden af stål derovre parallelt univers Marthas? alle elsker at tale om deres mødre så meget, og jeg får gåsehud bare tænker om et lineup af Batman gør en slowmotion helten gåtur. Keaton, Clooney, Kilmer, Affleck, Bale, West! Heck, smide på knægten fra Gotham og LEGO Batman! Han har en film kommer op, også! Hvem ville ikke ønsker at se det?
Det er ligesom de episoder af Power Rangers, hvor alle de seneste sæsoner mødes for at gøre en massiv kamp, 'cept med Batman og versioner af Joker. Heck, mens du er på det, smide i Superman gået sammen med pirat Superman at bekæmpe det onde Superman. Lang historie kort, er tabellen for en intra-karakter crossover. Blinker med blinker. Batmen med Batmen. Og på et tidspunkt hvor DCs film undergår lidt af en krise, kan en krise bare være den ting, som de nødt til at løse alle deres problemer. Tak de tre jokere for at en, men Hej!
Det er bare en teori! EN FILM teori! Oooooog cut! Apropos episke crossovers, tjek mine kære venner over på Wisecrack kanal, der netop gjorde en video om Batman mod Superman, der fik mig til at se på hele filmen i en helt nyt lys. Jeg mener, har du nogensinde holdt op med at mener, at filmen er kommenterer lighederne mellem Lex Luthor og Batman? Yeah! Jeg gjorde ikke enten, men deres video gør et fantastisk stykke arbejde at gøre det synes som denne film havde meget mere mening bag det, end den faktisk gør. Jeg mener, det er stadig en indviklet rod, men det er næsten som de havde til hensigt at have en dybere budskab - én, at wisecrack holdet vil gøre dig virkelig værdsætte.
Så sørg for, at du Superman slår at knap lige der og fortælle dem, at MatPat sendte ya. Beviser, at jeg har værdi i livet. Men i alle alvor, gutter, hvis du haft denne kanal, så PLEASE tjek wisecrack. De er en af de få kanaler på YouTube, der virkelig gør et fantastisk stykke arbejde med at finde balancen mellem pædagogiske indhold, men også videoer, der er sjovt og sjovt at se. De specialiserer sig i videoer med et formål, dybere mening, alt imens blive underholdt Hvad mere kan man bede om? Dette er den information alder, så noget, der gør oplysningerne lettere at sluge os absolut værd at din tid, så PLEASE-- du skylder dig selv at skære ud fem minutter af din tid og tjekke dem ud.
Odds er du kommer ikke til at blive skuffet. Eller, hvis du ønsker mere teorier om "The Dark Knight", tjek denne video, hvor vi beregne, hvor Batman mislykkes Gotham blot ved at kysse Catwoman i slutningen af "The Dark Knight Rises". Baseret på beregninger, ikke hvis han havde gled hende tungen, tusindvis af liv ville have været reddet, men mere om det derovre. Nu, hvis du vil have mig undskyldt, Jeg er nødt til at ... rulle ud!

Source : The Film Theorists